Használt ruha webshop? ( online turi)
Remixshop
mielőtt nekiállnál vásárolni, érdemes elolvasni a tájékoztatót is, hogyan működik az oldal, mert van nagyon sok extra opció, 60-70%-os árleszállítások, villámáras akciók, 80-90%-ig is akár, visszavásárlás, felvásárlás beszámítása, megrendelés elküldésének késleltetése arra az esetre, ha még vennél valamit pár órával később, és hasonlók.
Új, használt, outlet cucok, minden márkában.
A képek, a leírások valósághűek, korrektek az oldalon.
Én nagyon ajánlom.
Egyetlen, ami rossz bennük, hogy egy nagyon faramuci csomagfutár céggel állnak szerződésben, akik nem dolgoznak túl korrektül, ha nem vagy ott a kiszállítási címen, amikor kézbesítenek, másodjára nem próbálkoznak, mint a többi cég, és telefonon se lehet utolérni őket.
Szóval ez az egyetlen kényes pont, hogy ha csomagot vársz, nagyon résen kell lenni, hogy kézhez kapd.
ja, és a legbosszantóbb, hogy sokszor se telefonon, se emailben nem értesít ez a futárszolgálat előre, hogy mikor érkezik a csomag, mint a normálisabb cégek.
Szóval ez benne a rossz.
Maga a webshop viszont nagyon jó és korrekt. Nekem a ruhatáram nagy százaléka onnan van, koszos, rongyos, foltos, nagyobb/kisebb terméket még nem kaptam, mindig az és olyan állapotban jött, ami a képen szerepelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!