Online hol érdemes ruhát venni: farmer/póló?
Figyelt kérdés
Szeretnék kicsit frissiteni a ruhatáramon Mango,H&M,Bershka,Pull,Stradi? Ár-minőség arányban melyik megbizható?2021. ápr. 5. 18:45
1/7 anonim válasza:
Én leginkább a Sheint ajánlom, viszonylag olcsó és sok mindent találsz. (Tudom online bolt és nem ezt kérdezted.)
Az általad írtak alapján, ha nem szeretsz online vásárolni, én a Bershkat és a Pull-t szeretem még.
2/7 A kérdező kommentje:
Arra voltam kiváncsi hogy online hol tudok vásárolni :) köszi :)
2021. ápr. 5. 18:53
3/7 anonim válasza:
(Első vagyok)
Valamiért félre olvastam :DD de remélem segítettem :)
4/7 anonim válasza:
Mango vagy Stradivarius szerintem. Viszont a Reservedet is erosen ajanlom :D
6/7 anonim válasza:
A Shein engem is érdekelne de néztem videókat és szerintem ha tartós ruhát akarsz venni akkor inkább a jól bevált H&M meg ilyenek. Persze a Shein egy próbát megér mert olcsó az igaz
7/7 anonim válasza:
A Shein elvileg kb hasonló minőségű mint egy New Yorker vagy H&M, de egyébként a ruhák alatt vannak értékelések és vélemények, szóval nem valószínű, hogy megszívod egy rossz minőségű ruhával, mert úgyis leírják c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!