Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A fiúk miért gondolják manapsá...

A fiúk miért gondolják manapság, hogy a szandál az nekik normális viselet?

Figyelt kérdés

Mert szerintem undorító, már elnézést. Nyáron lassan már alig lehet normális pasit látni az utcán, mindegyik úgy fest, mint valami nagyra nőtt ovis ezekben a szandikban. A papucs az oké, az még jól is állhat nekik is, de a szandál, hát már elnézést, de undorító.

Más is van aki így gondolja? Vagy éppen tetszik neki?

18/L

2010. aug. 20. 15:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%

nagyra nőtt ovis :DDD

jé ezen még nem gondolkoztam,de tényleg!

2010. aug. 20. 15:42
 2/22 anonim ***** válasza:
45%
Teljesen igazad van! Tényleg undorító,és ízléstelen...Én sem értem,minek hordják..:S
2010. aug. 20. 15:48
 3/22 anonim ***** válasza:
45%
Egyetértek veled, kérdező, én is gusztustalannak tartom a szandált a pasikon. Hordjanak dorkót, vagy ha nem akarják, hogy megsüljön a lábuk, akkor papucsot, de ne szandált!
2010. aug. 20. 15:53
 4/22 anonim ***** válasza:
54%

A szandál tényleg elég régimódi és ízléstelen pasikon. Főleg ha zoknival hordják...egyik barátnőm jó kifejezése erre: NDK-s szandibandi! xĐ

Hordjon papucsot, azzal semmi bajom, vagy tornacipőt, sportcipőt, de NE szandált!

2010. aug. 20. 15:59
 5/22 anonim ***** válasza:
83%

Ilyenre gondoltál?

[link]

2010. aug. 20. 16:00
 6/22 A kérdező kommentje:

Igen például. :DDDD

Amúgy meg örülök, hogy mások is hasonlóan látják a dolgot, mint én.

2010. aug. 20. 16:07
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy ízléses bőr szandál, vagy saru nem gáz a pasikon, viszont az a műanyag sport szandál az übergáz, főleg, ha zoknival hordják. Másik nyári rémület: térdnadrág + sportcipő boka fölé húzott zoknival...ááá
2010. aug. 20. 16:54
 8/22 anonim ***** válasza:
96%
Nem mindig előnyös, de nekik is lehet melegük... :) Ha esetlegesen kánikula van, nehogy már szegény zárt cipőben süljön meg. :) Ilyenkor megbocsájtom.
2010. aug. 20. 17:50
 9/22 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem is nagyon ízléstelen, beszéltem ezt már másokkal is, ha láttam utcán.:D

18/L

2010. aug. 20. 18:51
 10/22 anonim ***** válasza:
68%

ma 17:50

erre az esetre meg ott van a papucs,nem? :)

2010. aug. 20. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!