Hosszú (13órás) autóútra mibe öltöznél?
Nyilván tisztában vagyok vele,hogy nem divatbemutató 😊, csak mégis szeretném a csinosat és a kényelmeset ötvözni.
A kérdésem a kíváncsiság ihlette 😃😃
Nő vagyok.
Én egy fekete, szimpla cicanadrágot vennék fel egy hosszabb felsővel. Most jelenleg konkrétan két pólómra tudok gondolni, amiket néha ruhának is szoktam hordani. Mindkettő csinosabb (szerintem), az egyik egy világoskék, ujjatlan, aminek valamennyivel a mellrész alatt van egy ilyen kis cucclija, amivel összetudod húzni egy kicsit a pólót (nem tudok jól magyarázni :D). Szerintem elég egyszerű felső, de csinosabb. A másik, amit párosítanék vele, az egy sötétzöld hosszabb felső, aminek a csípő részénél van egy ilyen kis öv, illetve rövidujjú felső, de nem olyan rövid, hanem egy kicsit könyék fölé ér, és van rajta ilyen mű gombféleség.
Elnézést a hosszabb válaszért, csak most így rögtön megjelent a szemeim előtt ez a két változat. :D A lényeg az, hogy igen, hosszabb felső egy kényelmes nadrággal.
Remgetegszer utazom hasonlóan hosszú időt. Én cicanadrág, póló vagy pulcsi kombóban szoktam. Nekem ez a kényelmes, ami bevált. Ha odaérek, ahova tartok, akkor átöltözöm, bár 10 óra utazás után, inkább bedőlök az ágyba, én szoktam vezetni.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!