hát nem nagyon:O
talán az első inkább ha már választani kellXD
Uramatyám...
Csak divatba ne jöjjön !
Eddig mindenki fújolta a bakancsokat, most akkor mi van ?
Uramatyám, itt mindenki leszólja a bakancsot? Mondjuk ezek tényleg ocsmányak.
Nem azt kell elképzelni, hogy valaki 30 fokban hord ilyet. Télen mégis mit hordjon az ember, ha nem akarja, hogy megfagyjon a lába?
És amúgy is, mi undorító van egy bakancsban? Nekem egy vörösfekete Martensem van, akkor fogom hordani, amikor már hideg van, esős, havas, nyál idő. Nem akkor, amikor beledöglik a lábam. Bezzeg a Converse tornacipő, ah, mert az tényleg ízléses viselet, főleg nyáron, ugye? Abba nem döglik bele az ember lába?
És mi az, hogy nem divat? Aranyom, nem a legújabb cuncimunci trendeket kell nzni, a rockerek, a punkok, a goth pasik mind bakancsot hordanak! Persze nem melegben, már aki nem pózer ****.
És hogy hogy néz ki lányon? Ki nem szarja le? Ha nem tetszik, ne nézz rá, én felveszem, mert nekem tetszik, és stílusom, akkor pont nagyívben szarok rá, hogy ki mit mond róla...
Azok a pasik, akik szerint meg egy IGAZI NŐ 10 centis magassarkú topánt hord, azik meg próbálják ki, mennyire kényelmetlen az! És menjenek le vele a kapuig, megnézni a postaládát, mire visszaértek a házhoz, üvölteni fogtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!