Azért túlzásba ne essünk. Pl. egy mélyen dekoltált ruha nem feltétlen állna neki jól, vagy mondjuk egy tangás fürdőruha, ami inkább az izmosabb kerek popsin mutat jól, semmint egy ilyen elől deszka, hátul léc alakon.
Kérdező, mivel ez egy nagyon, de nagyon vékony alak, ha nem akarsz formásabb (izmosabb) lenni, a te dolgod. Próbálgass ruhákat, mert most hiába írom, hogy miniszoknya cropp toppal, ha neked nem ez a stílusod.
ez sima vekony alkat, kis mellekkel. en orulnek egy ilyen alaknak.
szerintem erdemes pl. a vekony derekat es labakat hangsulyozni. szuk nadragok, rovid szoknyak, haspolok, derekban karcsusitott rovid ruhak. tenyleg sokminden jol all egy ilyen alkaton, max azt erdemes egy kicsit korrigalni, h a melkei kicsik (fodros, apromintas dolgok stb.)
Kár, hogy szüleid nem tanítottak meg téged magyarul helyesen írni és kifejezni magad. Írásképed és stílusod rólad mutat egy bizonyítványt.
Amiket írtam, csupán két példa volt. Láttál már modellekről videót kifutón? Azok a ruhák ocsmányak, amiket az ilyen divatbemutatókra terveznek, és a hétköznapi néző nem tudja, hogy melyik a szörnyűbb, a modell, vagy a ruha.
És azért választanak modellnek ilyen vékonyságú csajokat, hogy a ruha valahogy kitűnjön. Egy bomba nőn a ruha lehet, hogy elvész, mert mindenki a modellt nézné.
Honnan jössz olyan lekezelő stílussal, hogy "pajti"? Nő vagyok, ember! A kanos társaidat hívhatod így, de tanulj már egy kis tiszteletet a másik irányába. Mivel látom szüleid ezt se tanították meg, majd az élet keményebben megtanítja neked!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!