Mit gondoltok arról ha még mindig scene vagyok legbelül
és visszaszeretném hozni ezt a fashiont magamon?
Figyelt kérdés
Utána néztem és egyértelműen scene voltam régen de időben áttértem normál öltözködésre főleg pénzhiány miatt is meg változott kicsit az életem de most újra érzem magamban ezt a dolgot és nagyon hiányzik az az időszak tudjátok mikor ez népszerű volt olyan 2000-es évek közepe és 2010-12 környékén talán. A stílusa főleg a haj ahol nincs határ a színekben és ilyen hosszabb frufru eltakarja a szemet, sok karkötő, vékony farmer, converse vagy vans cipők, fekete kihúzott szemsmink, elektronikus zene meg dubstep, nightcore, metalcore stb..mind hiányzik. A zene világa is stimmelt nagyon ilyen zenéket hallgattam és hallgatok most is. Magamon simán eltudnám képzelni újra főleg a haj részét mert régóta tervezek ilyen hajat kék vagy pink színnel. Szerintetek ciki lenne, ha újra visszamennék időben és újra úgy élnék ahogy régen is szerettem? Sokkal szabadabb voltam akkor, úgy öltözködtem ahogy akartam, úgy hordtam a hajam ahogy, manapság már mindenki egyre érzékenyebb lett vagy hogy mondjam, bármibe képekes beszólni bár ez akkor se érdekelt szerintem most se fog de remélem azért nem vagyok egyedül ezzel, hogy hiányzik ez a korszak és újra átélném ezeket :D. Nem lesz ugyanolyan de nosztalgia az meglesz. Egyedül talán a szem sminket nem tudom kivitelezni, főleg a smokey eye shadow dolgot mert szemüveges vagyok úgy meg nem annyira feltűnő :(...Van rajtam kívül aki szintén ilyen scene kölyök volt annó és újra szeretne az lenne vagy akár most is az? :D 23 vagyok csaj :).
Rúgj ki a hámból, egyszer élünk, a te tested a te életed!
2021. márc. 31. 17:53
2/9 anonim válasza:
Én is ezt mondom, ne érdekeljen mások véleménye, ha a munkahelyeden belefér a színes haj, és más kiegészítők akkor simán vágj bele.
2021. márc. 31. 18:44
3/9 A kérdező kommentje:
simán belefér :)
senki nem szólt eddig korábban se mikor korábbi munkámban festvevolt a hajam.
2021. márc. 31. 18:47
4/9 Metionin válasza:
Egy életed van, csináld!
2021. márc. 31. 20:39
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a lelkesítő válaszokat.:)
Nem tudom mi volt velem hogy egy időben abba maradt de most megint előjött ez a szenvedély és stílus. Kár hogy eddig nem találkoztam hasonló stílust kevelőkkel pedig láttam azért rockereket, full feketében levőket de olyant mint én egyáltalán.:(
itt esetleg nincs ilyen emberke?
2021. márc. 31. 21:21
6/9 anonim válasza:
Szerintem Magyarországon már teljesen kihalt ez a stílus, de külföldön vannak még páran. De nyugodtan öltözködj így, ha ettől érzed jól magad. Amikor divat volt, akkor is sokan leszólták, de pont az volt a lényeg már akkor is, hogy ne érdekeljen mit mondanak mások. Szóval most se érdekeljen, csináld :D
2021. márc. 31. 21:35
7/9 anonim válasza:
Nekem anno tetszett, még mypsace-n láttam jó pár "minőségi" scene stílusú embert. Sajnos én kövér és idős voltam már ehhez akkor is :D. Budapesten elvétve látok még ilyeneket, én szeretem nézni, főleg ha igényes.
Nyilván lesznek olyanok, akik beszólnak, de hát kire nem...
2021. márc. 31. 22:54
8/9 anonim válasza:
Hát ha szeretnéd csináld, bár nekem nem tetszik egyàntalán de ízlések és pofonok.
(Btw a fashion szòt így nem használjuk mert az az ilyen általábos divat. Erre style-t mondunk. Bocs csak szùrta egy kicsit a szemem)
2021. ápr. 1. 10:41
9/9 anonim válasza:
Sziaaa, én egy scene kedvelő lány vagyok, és én se láttam sose olyat magyaroszágon aki ezt a stílust követné/hordaná..:c én magam nem merek úgy öltözni mint egy scene, és elég kezdőke vagyok ebbe, ezért is beszélgetnék olyanokkal, akik már ebben benne vannak egy ideje! X3
Gondolod írj rám, vagy bárki aki scene!>.< szívesen barátkoznék veletek!^-^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!