1/10 anonim válasza:
Szerintem igen, de engem zavarna a vállánál a dísz.
4/10 anonim válasza:
Szerintem rettentö túlzó, nekem nem tetszik kicsit sem.
5/10 anonim válasza:
Fele ekkora súllyal még esetleg elmenne - kifejezettem magas, vékony, modellalkatú valakin - , a képen látható erősen molett valakit csak nagyon kövéríti, egyáltalán nem előnyös. Meg eleve nekem túl csicsás, agyondíszített.
6/10 anonim válasza:
Egy ismerősöm nagyon hasonló ruhában volt a bátyja esküvőjén tanúként. Sima vendégnek szerintem túl giccses a dísz a vállán. Plusz szerintem nem is ízléses kategória.
7/10 anonim válasza:
Szerintem ne, ne öltözd túl a menyasszonyt. Egy egyszerűbb ruhát választanék, aminek nincs a vállán az a dísz. Ilyenek a menyasszonyi ruhán szoktak lenni. Ez inkább koszorúslány ruha amúgy.
9/10 anonim válasza:
ha neked tetszik akkor viseld szerintem csini vagy benne :)
10/10 anonim válasza:
Utolsó: Nem tűnt fel, hogy a képen ez nem ő? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!