Melyik acélbetétes bakancs a legjobb a 3 közül?
3 éve vettem egy 15 soros Steel bakancsot, nem teljesen feketét, fehér koptatásokkal. Nagyon érzékeny volt, minden karcolás meglátszott rajta, ettől függetlenül még mindig jól néz ki és még mindig szoktam hordani, de tavaly rendeltem wishről egy martens utánzatot, ami amúgy eléggé visszaadja, és azóta sokkal többet hordom azt, mert könnyebb a lábamnak, könnyebb befűzni és nem olyan csizma szerű, de mégsem az az igazi acélbetétes bakancs.
Még mindig szeretem a steelt is, de egy mérettel nagyobbat is rendeltem belőle mint kellett volna, és már kezd zavarni hogy hatalmasnak tűnik benne a lábam, valami elegánsabbat szeretnék. Nincs baja, de úgy érzem már kiszogálta az idejét.
Új bakancsként csak 10 soros jöhet nálam szóba, és főként az érdekel, hogy a 3 márka közül melyiknek a legjobb a minősége, szívem szerint Shellys rangers bakancsot vennék, de már sehol nem találtam, használtan meg nem akarok olyan cipőt venni 15 ezerért aminek már le van kopva az eleje. De ha vki tud ajánlani vmi hasonlót 25 ezerig, azt megköszönném.
17/l
Látom kérdező minősítetted magad, amilyen a ruházkodásod olyan a mentalitásod.
Ennyi meleget egy rakáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!