Magas lányok! Honnan vesztek nadrágot magatoknak?
Pl a Reservedben vettem a férfi osztályon pár skinny farmert. Istenien áll, és a zsebei is normális méretűek, ellentétben a női konfekcióval.
A női, férfi, sőt a gyerekosztályról is szoktam vásárolni 176-os méretet, nem kell vele foglalkozni hogy a gyártó micsoda neműeknek-korúaknak szánta, ha egyébként kényelmes és jól áll.
Szegény férfiaknak sokkal rosszabb, mert ha ők felvesznek egy kicsit is nőiesebb darabot, a társadalom egyből szégyeníti őket. Nőként meg ha sportolsz és jó az alakod, és látják h van kellő önbizalmad, felveszel egy farmert meg egy pólót vagy kb bármit amit egy férfi is, és A-tól Z-ig mindenki lájkolja h milyen jól nézel ki.
180 cm N
Kiárusítás volt, úgyhogy még olcsón is jött ki. :)
Nekem a futás jött be, meg többek között hasizom-gyakorlatokat szoktam csinálni naponta, és mostanában sikerült megtartóztatnom magam egész jól az édességektől is :)
Én mondjuk már öreg vagyok, szóval épp ideje már odafigyelnem az ilyenekre :)
Meg ha rövidebb a nadrágszár, az jó alkalom h kivillantson az ember valami vicces, mintás zoknit. A H&M-ben nagyon aranyosak vannak például, akár (szintén) a ffi oldalon is.
Thomas Jeansben mindig elég hosszú nekem.
Amúgy nézd meg neten a Magas Nők Bázisa üzletet. Drága, de semmi nem lesz túl rövid. ;)
#6: ezt divatnak hívják, tudtad?
#7: szóltál volna időben :D Évekig vártam ilyen szép magas pasira. (A párom 194 cm.)
6-os
Nem, nem divat. Csak éppen nem lehet mást kapni, mint az a kérdésből is kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!