A Vans tömeg cipő?
Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta hogy megvegyem, de félek hogy utána rosszul érezném magam benne, pedig amúgy tetszik, csak sokan azt mondják gagyi, tömeg, stb. Vélemények?2021. márc. 28. 22:12
1/6 anonim 

válasza:

Én is nyárra tervezek venni egy Old School-t. Szerintem attól függ hogy milyen a stílusod. Ha inkább nőies akkor SZERINTEM nevetségesen néz ki, de ha fiúsabb, mint pl.: az enyém, akkor igazán jó kiegészítő lehet. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Fekete, kék farmert hordok valamilyen felsővel legtöbbször, nem tudom ez melyiknek számít:D illetve vannak nőiesebb ruháim, de azokhoz van külön nőiesebb cipőm is. Szóval a Vansot hétköznapi viselethez hordanám, ami ahogy írtam nekem farmer+felső.
2021. márc. 28. 22:39
3/6 anonim 

válasza:

Ha tetszik vedd meg. Főleg, ha illik a stílusodhoz.
Én is vettem, mert deszkás vagyok, de nem foglalkozok vele, hogy mainstream.
5/6 anonim 

válasza:

Igen, tömegcipő, de ennyi erővel minden nagyobb márka tömegmárka. Én azóta hordom, mióta először megjelent Magyarországon (előtte is szerettem volna, de nem mertem külföldről rendelni). A minőség nem kiemelkedő, de próbálkoztam már Converse, Puma, Nike cipőkkel is, mégis mindig visszatérek a Vanshez. Nem fogok lemondani róla azért, mert mostanában sokak lábán látni.
6/6 anonim 

válasza:

Szerintem nem fiús cipő, nekem ugyan csak egy fehér van, de sokan szokták/szoktuk overallhoz, lengébb egyberuhához/nyári ruához párosítan. A fehér/rózsaszín/nude ilyesmi vansok meg a szoknyákhoz is nagyon jól illenek, de inkább az 'era' vagy az a másik. Az old skool sem rossz, csak ne feketébe vedd, az tényleg tömeg és csak lezserebb dolgokkal méz ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!