Szerintetek közönséges, ha strandra tangás bikinit veszek fel?
Figyelt kérdés
Nem azért mert szeretem ha megbámulnak csak büszke vagyok az alakomra és nem szeretném takargatni.2021. márc. 28. 19:33
12/31 anonim válasza:
Mindegy akkor is simán felveheti :D
F
13/31 anonim válasza:
Na ezért nem járok strandra, elvinne a mentő csak engem. Kínozzátok már ilyenekkel a férfiakat csak nyugodtan! :)
14/31 anonim válasza:
Én is szoktam felvenni, mikor nem családdal megyek. Szerintem nem közönséges.
15/31 anonim válasza:
Simán. Ha neked tetszik akkor rajta. Egyébként, biztos lehetsz benne, hogy megfoglak nézni.
42F
16/31 anonim válasza:
En is azt szoktam felvenni, nincs ebbol semmi
17/31 anonim válasza:
Nekem mikro bikinijeim vannak. Nem igazán szoktam azzal foglalkozni, hogy ki mit szól. A negatív komment is komment. De azért teszik, mert megbámult. Ezt innentől nem kommentálom.
Felveheted nyugodtan.
N
18/31 anonim válasza:
Nézőpont kérdése. Ha egy jó csajon van akkor a pasik szerint nem közönséges hanem a szemük kiguvad úgy sasolnak majd titkon a napszemcsi rejteke alól, a mellettük lévő csajuk/feleségük meg r.bancozásba fognak.
19/31 anonim válasza:
#18: Én megbeszélem a párommal, hogy kinek milyen a feneke a strandon. :)))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!