Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mekkora méretű cipőt rendeljek?

Mekkora méretű cipőt rendeljek?

Figyelt kérdés
Ez lenne az első cipő rendelésem, eddig mindig boltban vettem felpróbálás után. Viszont abból a cipőből ami nagyon tetszik csak 44-es méretben találtam, mire azt írják hogy 28 cm talphosszhoz jó. Én meg akárhogy mérem a lábam hosszúságát, kb 26,5-27 centi körül van. Viszont így kicsit több mint egy centivel hosszabb lenne a cipő a lábamnál. Viszont annyi még, hogy túlsúlyos vagyok tehát a lábam vastagabb, hiába rövidebb. Szerintetek így megrendeljem a 44-est vagy ne kockáztassak?
2021. márc. 27. 01:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Olyan márkájú cipőt érdemes rendelni, amit ismersz. Nekem van olyan, amiből 45-ös is jó, a legtöbb 46-os és van olyan, amiből mégnagyobb kellett. Márkán belül viszont egyformák.
2021. márc. 27. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!