Mennyi a max összeg amit egy cipőre költötök?
általában 10 ezer körül szoktam venni őket, de volt már párszor, hogy elmentem ennek a duplájáig is, mert azok minőségibb, tartós cipők és úgy voltam vele, hogy így megéri
szóval nekem 20 ezer, nagyon max 25 a lélektani határ
utcai cipőre 30-at sem sajnálok, ha tetszik. Imádom a cipőket, én nem tudnék csak úgy bemenni valahova és választani egyet kizárólag kényelem és ár alapján.
f25
30-35 volt a max eddig.
de lehet kovetkezo telte/oszre beszerzek egy dr martenst, az meg ennel joval dragabb lesz.
A magashegyi túrabakancsomat 65ezerért vettem (85ezerről volt leárazva)
Az edzőcipőm most 32ezer volt, előtte Amerikából tudtam 25ezerért venni, túracipőm 35ezer volt, utcai bőrcipőm szintén 35ezer, futócipőm 30ezer, van kettő mászkálós sportcipőm 10ezer körül volt mindegyik, alkalmi cipőm 40ezer, teniszcipőm 22ezer,(10 éves)
28ezer,csizma.
Amúgy az átlag 15000Ft,Van olcsóbb,drágább.De,ha nem fontos,akkor várok egy leárazást.Ha nagyon tetszik,akkor meg úgyis megveszem teljes áron.
Bőr cipők,mindegyik tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!