Az nagyon gáz, ha néha ilyenkor nyáron nem veszek melltartót bizonyos felsők alá, mert melegem van tőle?
Én télen sem hordok, csak ha olyan az alaklom... pl. szóbeli vizsga az egyetemen.
Amúgy sosem, minek?
Kicsi és feszes, nem szorulok rá.
25, L
Első: Tuti pasi vagy...Amelyik melltartóban nincs legalább 5mmes szivacs,az már nem is melltartó. -.- A melltartó arra van hogy megtartsa a mellet(mert valaminek meg kell támasztania különben lógni fog),hogy ne látszódjon át a mellbimbó,és hogy egy kicsit formásabbá-szebbé tegye a melleket.Az hogy van egy kis szivacs a melltartóban az egyáltalán nem számít "csalásnak" csak a Push Up melltartó meg hasonló.Szóval kicsit tévedésbe vagy.
Kérdező: Őszintén szólva szerintem gáz,és ha egy étterem előtt mész el még undorító is.Nem tudom,engem nagyon taszít a látvány. :S:\
én sem szeretek melltartó nélkül lenni. lehet kapni nagyon finom puha és vékony anyagú melltartókat, nekem van pár, és nincs benne melegem. leheletvékony, mégis tartja a mellemet és a közérzetem is jobb, mintha nem lenne rajtam.
*L
Ha undorító, akkor ezentúl kérem az összes férfit, hogy viseljen melltartót. Mert látszik a bimbó és az sokak szerint undorító....
Mekkora hülyeség.
A női mell szép, főleg ha formás. Ha a természetnek hála nem lóg, nem túl nagy, akkor tiszta hülyeség melltartót felvenni.
Főleg, hogy annál nincs rondább, amikor látszik a melltartó pántja egy extra fazonú felsőből.... mert pánt nélküli helyett sokan igénytelenül pántosat képesek még a csőtop alá is felvenni.
Szóval nem ciki, amúgy még 1 férfi sem mondta, hogy undorító lenne a melltartó nélküli formás mell. Ilyet csak a nők mondanak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!