Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ki hord még csak...

Lányok, ki hord még csak fekete pólókat rajtam kívül?🖤

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Régóta csak a fekete mintás pólók jönnek be nekem legyen rövid vagy hosszú ujjú és általában koponyás, dark téma, horror meg ilyen mintás.

Próbáltam korábban sok féle ruhát magamra ölteni de csak a feketében éreztem igazán magamnak a stílust.

Nadrágban viszont általában sötét kék farmer vagy terepmintás farmer van így mégse full feketébe vagyok csak a pólóim azok.

Van más akinek ilyen szintén a stílusa?

23 L vagyok és ti is írjátok le a kort is.

2021. márc. 25. 21:50
1 2
 11/15 Metionin ***** válasza:
99%-ban feketék a pólóim és egyéb felsőim. Van zenekaros, okkult mintás és cicás, ez a 3 kategória :D a koponyák sok esetben elcsépeltek, nem szép kidolgozottak a pólókon, így azt jó ideje hanyagolom. Munkába javarészt fekete egyberuhákat hordok, van bársony, selyem, csipkés, egyszerű, fehér galléros stb. Nadrágom is több fekete van de van csíkos és kockás is viszont ezt a farmerkéket nem tudom elviselni.
2021. márc. 26. 11:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem is a legtöbb ruhám fekete, minta nélküli. Van néhány sötétkék, sötétszürke egyszínű pólóm is.

Amúgy szeretem az élénk színeket, de valahogy ruhaként nem bírom elviselni magamon, úgy érzem magam mint valami papagáj - pedig másokon meg tetszenek a színes ruhák. :D

27N

2021. márc. 26. 13:24
 13/15 A kérdező kommentje:

12.ugyanígy érzek :D

másokon csinos de rajtam mint egy papagáj valahogy.

fekete meg egyszerű és sok nadrág megy hozzá :)

2021. márc. 26. 13:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Uhh, hát én a nadrágra még ennél is finnyásabb vagyok, abból már a sima kék farmer is túl színes nekem, nadrágból tényleg kizárólag a feketét bírom elviselni. :DD

De jó, hogy nem vagyok egyedül!

2021. márc. 26. 13:30
 15/15 anonim válasza:

Jelen! 🙋🏻‍♀️

Imádom a feketét, legyen az póló, nadrág, ruha, fehérnemű, cipő. Bármi.

Olyan egyszerű, de még is elegáns tud lenni.

2021. ápr. 7. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!