Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem fura ha fekete pólós a...

Nem fura ha fekete pólós a stílusom és imádom a koponyákat de közben odáig vagyok az esztétika stílusért, a fehér meg bézs árnyalatokért?

Figyelt kérdés

Szóval régóta ilyen fekete mintás pólókban vagyok önmagam és imádom a koponya mintát. De közben elragadott magával az esztétika stílusa, a rendezettségé, a fehér és bézs árnyalatoké.

Táskám és kiegészítőm is ilyen esztétikus épp de közben a stílusom valahogy üti ezt és nem tudom mennyire passzol a kettő egymással?

Telefont is inkább fehéret nézek mint feketét, mert abban mégis csinosabb nekem legalább is.

22l

2021. márc. 24. 16:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen már rájöhetnél, hogy rajtad kívül senkit nem érdekel, sőt, észre sem veszik kb. Ha neked így jó, remek.
2021. márc. 24. 20:37
 2/2 Metionin ***** válasza:
100%
Nem fura. Ez teszi érdekessé, ettől a tied. Én meg olyan gót vagyok hogy denevért xarok és színes cicás zoknikat hordok, felemásan.
2021. márc. 24. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!