Mi volt az eddigi legtartósabb ruhadarabotok?
Derékszíj, öv, hózentróger, bőrcipő nem játszhat, mert az sokáig eltart, egyéb ruhadarabot lehet versenyeztetni. Mikor vettétek, hol, márkát is írhattok.
Nekem egy sötétkék adidas pulóverem van, amit még gimnazista koromban vettünk, hordtam tehát a gimnázium utolsó évében, aztán végig az egyetemen 6 éven át, majd amikor munkába álltam, jópár évig hordtam, később leselejteződött, mert elvékonyodott, de ekkor is még 4 éven át használtam pizsama felsőként. tehát igen tartós darab volt.
C&A pizsi, 8 év. Utána visszamentem, hogy ott vegyek újat, de azóta megváltozott a minőség.
Tally Weijl felsők, 4 van amit 6 éve vettem és még mindig hordom. De ott elég változó a minőség.
Calvin Klein bugyik 5 évig hibátlanul húzták, aztán az összes indokolatlanul kilyukadt oldalt.
Egy lidl póló ami kb már 5 éves lehet de talán lassan 6 is. Mégcsak fakulni sem fakult.
Meg egy Lacoste cipő ami 3 éves de még mindig bírja.
Farmerdzsekim 10+ éves és hibátlan, pedig sokat hordom... a kedvenc ruhadarabom! Thomas Jeans.
H&M pólóim 5 évesek, ez nem számít szerintem olyan soknak, de sokan nem hiszik hogy ott is lehet olyasmit venni, amit nem kell 1 hét után kidobni. (Egyszínű biopamut pólók... a mintásak tényleg hamar tönkremennek.)
Szövetkabátom 10 éves, tavaszi kabátom kb. 7.
Sok 4-5 éves ruhadarabom van, főleg pulóverek, ezeket csak addig hordom amíg elérek az úticélhoz, bent mindig sima pólóban vagyok, így ezek nem kopnak úgy.
Nadrágom is van 5 éves de általában a nadrágjaim jobban kopnak.
A legrégebbi szoknyámat meg gimi 2-ban vettem, tehát 13 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!