Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiatal pasiként nagyon furcsál...

Fiatal pasiként nagyon furcsállnák drogériában, ha a barátnőmnek vennék szexi combfixet?

Figyelt kérdés

Van két fehérnemű bolt, ahonnan ilyesmi ajándékokat veszek neki néha, ott már ismernek meg nem ciki, de valahogy annyira bizarrnak találtam az egészet (nagymamák meg mindenki körül) hogy inkább nem erőltettem

Főleg úgy, hogy nem vagyok teljesen ismeretlen a városban

Érdemesebb inkább online rendelnem ilyen helyzetben?

2021. márc. 22. 13:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Nahát! Fel is lehet próbálni?
2021. márc. 22. 21:57
 12/18 A kérdező kommentje:

Kapni lehet, mondom láttam még csipkéset is (ami számomra a szexi kategória :), DM-ben voltam

Felpróbálni biztosan nem, nincs semmiféle próbafülke

2021. márc. 22. 22:59
 13/18 anonim ***** válasza:
A vírus miatt amúgy se lehet próbálni
2021. márc. 23. 17:38
 14/18 A kérdező kommentje:

A combfix egyébként se olyan kategória, amit szerintem annyira próbálni lehetne: vagy jó, vagy nem 😆

Tudom a méretét, meg bizonyos márkákat már ismerek hogy hogy álltak rajta ezelőtt, szóval nem nagy zsákbamacska: nőként meg főleg ismerhetitek a saját lábaitokat, meg hogy mi állna jól :))

Vagy ha nem is áll jól, akkor se akkora összeg

2021. márc. 23. 17:56
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként szerintem jobban jársz ha a neten rendelsz
2021. márc. 23. 18:00
 16/18 anonim válasza:
Én szoktam venni a barátnőmnek fehérneműt. Volt, hogy engem is lesett ott más nő, de kit érdekel? Pont hidegen hagy!
2021. márc. 25. 14:54
 17/18 A kérdező kommentje:

#16: Csakis a pletykák miatt zavar. Ha más városban lennék, akkor egy pillanatig se érdekelne engem sem, csak tudom hogy itt mindenki ezen csámcsogna, ha épp olyan pénztáros vagy valaki lesne meg közben

Ezelőtt szinte mindenhol napszemüvegben voltam ami kicsit segít, de most a maszk miatt nem lehetséges

2021. márc. 25. 15:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel ismeretlen emberek mit gondolnak?

Én meg veszek akárhol akármit.

Ennyi erővel gondold meg, hogy sajtot veszel e mert a marinéni mit gondol majd....

Én még akár magamnak is megveszem a legsexibb akármi is ha Ahoz van kedvem.

Megdolgoztam a pénzért és senkinek semmi köze mire költöm.

Az eladót meg végképp nem fogja érdekelni max, hogy készpénz vagy kártya a fizetőeszköz.

2021. szept. 9. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!