Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék venni Nike Air...

Hol tudnék venni Nike Air Jordan 1-et 50 ezer alatt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok cipőmániás meg semmi, eddig soha nem érdekelt, milyen cipő van rajtam, általában csak bementem egy cipőboltba és vettem valami sima feketét 15 ezer körül.

Viszont szeretnék venni most már egy kicsit komolyabb, stílusosabb cipőt, viszont az a problémám, hogy az ilyen "szníkörhedek" elvetemült módon elkapkodják őket egyből mikor kijönnek, és nem találok se normális áron, se a méretemben.

[link]

Itt ez például tök jó lenne 38 ezerért, csak hogy itt is már csak 51-es, 52-es méret van. Nekem pedig 42-43 körül van a méretem.

[link]

Vagy ez a másik szín még ami tetszik.

Hol tudnék ilyesmi Jordan-t venni 50 ezer alatt, az általam említett méretben?

2021. márc. 22. 11:38
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és rendelni szeretnék.
2021. márc. 22. 11:38
 2/2 anonim ***** válasza:

A 38ezres azért "csak" 38 ezres, mert utolsó daraboktól akarnak szabadulni mert senkinek nem kell a troll méretű.

Nézegess megbízható webshopokat hátha találsz máshol utolsó darabokból leakciózva a saját méretedben.

2021. márc. 22. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!