Milyen lenne az összeállítás mára a városba?
Figyelt kérdés
Egyszínű, hosszú fekete cicanaci (nem átlátszó, teljesen egyszerű), egy fekete-szürke koptatott balerinacipő, egy hosszú szürke atléta (rendes pántos, nem spagetti). Ehhez kiegészítőnek egy világos barackszínű sálat gondoltam (ilyen nagy háromszöges, remélem értitek, milyenre gondolok) és egy ugyanilyen színű vastag plasztik karkötőt.
A hajam hosszú barna, talán kiengedem.
Ha kell napszemüveg, fekete keretes pilótát viszek.
Ti felvennétek ezt így? Esetleg túl egyszerű vagy túl sok?
Köszi :)
2010. aug. 19. 12:46
11/14 A kérdező kommentje:
ja, én is csak ezért gondoltam, hogy feldobom valami sállal, meg akkor már ne csak az legyen rajtam ilyen barackos :D
2010. aug. 19. 12:57
12/14 anonim válasza:
Saruval jó.
Én a karkötőt hagynám otthon..
13/14 anonim válasza:
A saru szerintem passzol a legginghez énis mindig úgy hordom. A sál meg feldobja a szettet, de ha a sál nem akkor vegyél fel valami egyszerű inget. :) A lényeg hogy jól érezd magad benne!
14/14 anonim válasza:
szerintem jó.
A sálas ötlet nem tetszik..megértem h. divatolni akarsz meg minden xD de nyáron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!