Milyen színeket hordotok leginkább?
A legfelsőt a polcról.
De komolyan. Amúgy kék, orgona, fehér, zöld, barna felsőrész. Farmer, barna, keki, fekete, fehér alsórész.
Szeretem a karmint is, de azt nem lehet bármivel mosni, ezért ha felveszem egész héten azt a szint hordom. Hét végre összejön egy mosás.
Ma széles drapp nadrág volt rajtam egy narancssárga felsővel és kék sállal, piros kabátban. Tisztára, mint valami bohóc, vagy papagáj :)
Cipőből feketét hordok a leggyakrabban, bár a fehér is tetszik, de az ha egy hétig fehér marad nálam, akkor már nagyot mondtam. Nem lehet benne fára mászni (lehet, hogy gáz, de szoktam) :D. Felsőből mindenféle, sokszínű, egyszínű, a kedvenc színem a királykék, de ilyet nemigen találni ruhából. A nadrágjaim világoskék, zöld vagy fekete színűek, de van kockás is :).
16/l
Bocsánat, az indoklás lemaradt: azért, mert szeretem a színeket, de tetszik a nagyrészt fekete vagy sötét is, valamiért magabiztosságot ad. Amit nem szeretek, az a mustársárga, mocsárzöld és társaik, de elsősorban inkább fazon és minta, mintsem szín alapján szoktam választani. Bár mivel minden zárva van, oly' mindegy xD.
(Előző voltam.)
Bézs, barna, fekete, fehér, pùderszín, szürke és néha kevésbé élénk színek (pl. pasztel, sötétkék, esetleg piros...)
Miért? Mert szeretem a letisztult, elegáns stílust. Nem igazán vonzanak az élénk színes dolgok, jobban érzem magam egy egyszerü de mégis csinos világos szettben.
Fekete, rózsaszín, fehér, barna
Ezek állnak jól és ezek tetszenek.
Fekete :D 95% fekete a ruhatáram, de van szürke pár szürke is. Alsóneműből pedig sok színes darabom van.
Ja és azért fekete, mert az a kedvenc színem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!