Ki hogyan öltözködne?
Figyelt kérdés
Ha pl teljes gardrób ürítés és csere lehetőséged lenne, te milyen stílust/ stílusokat választanál? Kort és nemet is írjatok.2021. márc. 18. 10:27
3/12 anonim 

válasza:

Nem valtoztatnek a stilusomon, csak jobban megvalogatnam, hogy melyik boltbol vasarolok.
4/12 Metionin 

válasza:

Ugyanúgy ahogy most, a ruháim 90%-ától nem válnék meg, max egy valódi bőr platform bakancsot újítanék be meg egy acélmerevítős fűzőt. Inkább pár minőségibb balett cuccot kérnék, mert azok gyorsan tönkremennek.
30nőstény
5/12 anonim 

válasza:

E-girl stílusom lenne vagy valami fiúsabb.
6/12 anonim 

válasza:

Nekem a meggings stílus tetszik, ha lehetne ilyen jellegű lenne a gardróbom. F35.
7/12 anonim 

válasza:

maradna mostani :D teljesen jó a mostani
8/12 anonim 

válasza:

Maradna a mostani, max kidobálnék pár nem használt régi darabot és vennék helyettük újakat amikre alapból azt mondanám "szép de eeeeeeh... drága"
9/12 anonim 

válasza:

A színeken változtatnék. Vörös hajam van és rengeteg élénk színű ruhám van, ami nem illik a hajamhoz, például vörös, sárga, lecserélném őket kékre, zöldre, meg földszínűekre.
10/12 anonim 

válasza:

Én megcsináltam. Hétköznapi sportosról (farmer, póló, kapucnis felső) váltottam elegánsra.
Esetemben előbbi volt a kényszer, utóbbi a valódi stílusom.
Ég és föld a közérzetem!
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!