Fiúk, ilyen lábakkal szexi lenne nyáron egy mikro-miniszoknya tűsarkúval, vagy inkább hanyagoljam?
2021. márc. 18. 03:16
11/23 Noren1989 

válasza:

Jó lenne, bàr kicsit ribis. Maszkkal maga lesz a gyönyör 😅😂
12/23 anonim 

válasza:

Igen, pasi a kerdezo, irt nekem.
13/23 anonim 

válasza:

Mi ez a két undorító hurkapálcika? 🤢
14/23 anonim 

válasza:

Nokent, azt mondom hogy rendben van🙃
15/23 anonim 

válasza:

mi ez a sok irigy hájfetisiszta itt?! ez egy teljesen jo lab LENNE, ha a kerdezoe lenne, de ahogy mar masok is irtak, ez valami perverz allat, aki nonek kiadva magat erre veri.
16/23 anonim 

válasza:

Aztak... Milyen magas vagy? 260?
18/23 anonim 

válasza:

Kérdező mindenkit lepontoz :(
Ja várj, erre jön, hogy "nem pontoztam le senkit" xdd
19/23 anonim 

válasza:

Vegyétek már észre, hogy egy megnyújtott, eltorzított kép. Ha nő lenne, már rég megírta volna a lábméretét, hiszen semmi titkolni való nincs benne.
20/23 anonim 

válasza:

Mivel férfi létemre az enyém szebb/formás akkor inkább én tehetném fel ugyanezt a kérdést.
F.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!