Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lanyok! Linkelnetek olyan...

Lanyok! Linkelnetek olyan szetteket, amit viseltek is?

Figyelt kérdés
Noi hetkoznapi outfitekre gondoltam (tehat nem munkahelyire, alkalmira vagy edzosre). Kkivancsi vagyok, kinek milyen az izlese.
2021. márc. 17. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Linkelni nem fogok, mert úgysem találnék 100%ban ugyanolyan szereléseket.

Nagyjából leírom. A ruhatáram kB 90%-a fekete a maradék meg bordó, terepzöld, sötétzöld, barna stb (szóval ilyen "természet színei :) ") Szeretem a bőr dolgokat pl a bőrnadrágot, szoknyát, kis fekete bőrruhát harisnyával vagy vannak azok a fűzős toppok. Szeretem a csipkét is szinte csak fekete csipkés fehérneműim vannak. Felsőből a sima minta nélküli egyszerűeket szeretem..

Mai szettem pl fekete csipkés fehérnemű szett, fekete bőr csípőnadrág (kiver a víz a gyomorszájig felhúzható gatyáktól) kB ehhez hasonló felsővel [link] bőrdzsekivel és ilyen bakival: [link]

Egyébként csak bakancsot hordok. Van belőle rövidebb, hosszabb, sima, acelbetetes meg ilyen magasított is. :)

2021. márc. 17. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha melegebb van, mint múltkor:

[link]

[link]

Ha hűvösebb van, mint pl. ma:

[link]

2021. márc. 18. 10:50
 3/3 anonim ***** válasza:
2021. márc. 19. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!