Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok vélemény a varrás...

Csajok vélemény a varrás nélküli lézervágott bugyikról? Előnyeiről? Vagy esetleg hátrányairól?

Figyelt kérdés

Szemezek most velük, eddig még nem hordtam ilyet. Tapasztalatokat várok.

Alapvetően vékony vagyok, nagyobb fenekem van, farmert hordok leggyakrabban, de előfordul hogy szövetnadrágot, bőr hatású nacit vagy leggingset veszek fel.

(19l)

2021. márc. 17. 11:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Pont hogy látszodik a varrásnélküli széle mert nem a fenekedben van elbújva az egész. :D Nagyon tapadós-feszülős naciban végképp ez a helyzet, hiába varrásnélküli.
2021. márc. 23. 15:09
 22/23 anonim ***** válasza:
98%
Akkor egyáltalán ne vegyél bugyit. Ha nem kell levetkőznöd akkor szerintem mindegy hogy van-e rajtad vagy sem.
2021. márc. 30. 19:36
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Kiderült hogy allergiás vagyok arra a nyúlós, műszálas anyagra, és örökké tartott amíg begyógyult a bőr a fenekemen. Szóval nekem egyáltalán nem vált be, de ez csak egy sztori a sok közül.
2021. jún. 27. 14:54
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!