Van valaki aki külön szájmaszkot hord munkában és utcán? Esetleg utazáshoz?
Boltban is cseréli másra? Talán szelepes maszkot is hord valaki? Milyen FFP verziójú maszkot ha van olyanja? Várom a tapasztalatokat és hogy ki milyet hord, mert én eddig csak szövetet hordtam, előtte pedig kék orvosi papír maszkot, amíg ugye nem vált tartóssá a maszkhordás.
Nekem a new yorkeres sima fekete egyedül jó, a többinek valahogy mindig bemászott a számba a bélése. Ha csak a boltba kell kimennem benne akkor többször felveszem, ha pl. több órát vonatozok benne, akkor csere.
2021. márc. 14. 20:28
7/18 anonim válasza:
Fekete orvosi maszkot, Aliexpresszről rendeltem 100-as csomagban, kb 2000 ft volt asszem.
2021. márc. 14. 20:28
8/18 anonim válasza:
Én gyűjtöm őket, mert a legtöbb barátom/családtagom úgy döntött, hogy megajándékoz 1-1-el amikor vettek maguknak is.
Mind ilyen szövet/anyag. Tehát egyik sem FFP3-as.
Ami pamutból van és több rétegű, abban nehezebb lélegezni nyáron, a nejlonosat ritkán hordom, mert pattanásokat tud okozni.
A legkényelmesebbek ilyen lenvászon anyagból vannak.
A legtöbb vagy egyszínű (munkahelyre), vagy cicás/virágos (olyan helyre, ahol nem kell dresszkódot követni).
2021. márc. 14. 20:35
9/18 anonim válasza:
Minek vesztek fel olyan maszkot amiben nincs szűrő? Nem csoda, hogy ennyi a fertőzött. Szűrős maszk + hermetikus zár az oldalára mindenkinél alap lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!