Mateka2058 kérdése:
SHEIN-ről szeretnék rendelni 50 euró értekben, Szlovákiába. Mennyire fogják megvámolni vagy hogy van ez?
Figyelt kérdés
Még sose rendeltem és nem tudom, hogy van ez az egész.Előre is köszönöm a válaszokat.2021. márc. 13. 20:44
1/3 anonim válasza:
Ingyenes néha teljesen a kiszállítás. Érdemes letölteni az App-ot mert ott írja mikor ingyenes. Kb 4 eurót pluszba fizetned kell mert ez egy úgymond biztosítás arra hogyha elveszik a csomagod, újra megkaphasd ingyen. Nem muszáj ezt se kifizetni de érdemes. Egyébként meg 39 euró felett is ingyenes a kiszállítás. Vámot nem hiszem hogy kell rá fizetni. Mert amikor én rendeltem onnan akkor nem kellet. Nem tudom hogy ez ország függő e de kétlem hogy az lenne.
2/3 anonim válasza:
Sziasztok én is a sheinről és nem tudom hogy kell magyar pénzel .mármint hogy ne euróval füzesek .valaki?
3/3 anonim válasza:
Sziasztok nemtudom lássa e valaki a válaszom,de lenne egy problémám. Június 1.-én volt a körzetemben vagyis 2.-án kellett volna jönnie a csomagomnak. Azt írja az oldal hogy nemtudták kiszállítani a csomagom és másik időpontban fogják. Már eltelt 3 nap de még mindig nem jött. Ilyenkor hova telefonáljak vagy mit tegyek? És ha nem fog megjönni a csomagom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!