Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Saccperkábé milyen hosszú...

Saccperkábé milyen hosszú volt a leghosszabb idő, amíg nem vettél magadnak új ruhát?

Figyelt kérdés

A cipőt ne értsük ide, csak a ruhákat! Cipő vétele nem számít!

Használt ruha vétele is új ruha vétele! Használt ruha vétele számít!

A kiegészítő (sapka, sál, napszemüveg, ékszer) is öltöztet! Kiegészítők vétele számít!

2021. márc. 10. 17:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
8: 1-2 év után viszont muszáj vagy (majdnem) egyszerre venni mindent, annyira viseltes lesz mindenet, akkor meg azért nem lesz különleges.
2021. márc. 10. 19:44
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

Dehogy kell, csak zokniból, fehérneműből kell betárazni, ugye ezek azok amiket fél évente/évente cserélni kell. A többi ruhadarab teljesen jó hosszú évekig, csak vigyázni kell rájuk, megvarrni, ha elszakad stb.

Én pl a fehérneműt, cipőt, zoknit és fürdőruhát leszámítva mindent turikból veszek és így is évekig tudom hordani a darabokat.

2021. márc. 10. 19:57
 13/20 Metionin ***** válasza:
100%
2-3 év szerintem, diákmelóból éltem és nem volt ruhákra pénz. A gimis cuccaimat hordtam kb. harmadéves koromig, fehérneműt meg zoknit biztos vettem mert azok hamar szétmennek de felsőruházatot nem.
2021. márc. 10. 21:34
 14/20 anonim ***** válasza:
51%

„1-2 év után viszont muszáj vagy (majdnem) egyszerre venni mindent, annyira viseltes lesz mindenet“

Amint hazaérek szórakozásból, kikapcsolódásból, vagy munkából, azonnal öltözök át. Szóval itthon nem amortizálom tovább a jó cuccokat. És van jópár darabom. Szóval tudom váltogatni őket. Ennek az eredménye, hogy vannak olyan 2 éves felsőim amik mintha újak lennének:D

2021. márc. 10. 23:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanilyen megfontolásból (a meglévő ruhákat tényleg kihasználni) eldöntöttem, hogy 2020-ban nem veszek ruhát, ekkor még nem volt itt covid. Végül 2 alis pólót azért vettem (fehérneműn kívül) jó érzés volt egyébként megállni és home officeban nem is volt annyira nehéz.
2021. márc. 11. 07:50
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A fehérneműket totál el is felejtettem a ruhák közt. :D Különben irtam volna, hogy nem csak a cipő, hanem a fehérnemű sem számít. Az is olyan, hogy ha sok tönkre megy, akkor venni kell, pont.

2021. márc. 11. 12:30
 17/20 A kérdező kommentje:
Amúgy ha kb. 1 évig nem veszek ruhát, de utána viszont több darabot is rövid időn belül, akkor az még mindig jó érzés lesz nekem. Nem tudom, mennyire apad le majd a ruhakészletem 1 év alatt, kíváncsi leszek. Lehet csak 1-2 dolgot kell majd beszereznem, de lehet úgy indítok majd, hogy 5 póló, 3 nadrág, 2 pulcsi, stb. :D
2021. márc. 11. 12:34
 18/20 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy úgy érzem, most több ok miatt is jót tenne nekem egy ilyen hosszú kihagyás, úgyhogy elköteleződöm e mellett. Tegnap még nem döntöttem el, de mára már igen. És fura mód felszabadítónak érzem ezt a ruhavásárlási szünetet. :D
2021. márc. 11. 12:36
 19/20 A kérdező kommentje:
Már 2 hónap eltelt, és még nem vettem ruhát! :D Cél az 1 év. De ha valami szükséges lesz, akkor veszek. De fölöslegesen semmit. És szigorúan szűröm, mi a szükséges...
2021. máj. 12. 18:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Szuper ügyes vagy, csak így tovább :)
2021. máj. 12. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!