Saccperkábé milyen hosszú volt a leghosszabb idő, amíg nem vettél magadnak új ruhát?
A cipőt ne értsük ide, csak a ruhákat! Cipő vétele nem számít!
Használt ruha vétele is új ruha vétele! Használt ruha vétele számít!
A kiegészítő (sapka, sál, napszemüveg, ékszer) is öltöztet! Kiegészítők vétele számít!
Dehogy kell, csak zokniból, fehérneműből kell betárazni, ugye ezek azok amiket fél évente/évente cserélni kell. A többi ruhadarab teljesen jó hosszú évekig, csak vigyázni kell rájuk, megvarrni, ha elszakad stb.
Én pl a fehérneműt, cipőt, zoknit és fürdőruhát leszámítva mindent turikból veszek és így is évekig tudom hordani a darabokat.
„1-2 év után viszont muszáj vagy (majdnem) egyszerre venni mindent, annyira viseltes lesz mindenet“
Amint hazaérek szórakozásból, kikapcsolódásból, vagy munkából, azonnal öltözök át. Szóval itthon nem amortizálom tovább a jó cuccokat. És van jópár darabom. Szóval tudom váltogatni őket. Ennek az eredménye, hogy vannak olyan 2 éves felsőim amik mintha újak lennének:D
Köszi a válaszokat!
A fehérneműket totál el is felejtettem a ruhák közt. :D Különben irtam volna, hogy nem csak a cipő, hanem a fehérnemű sem számít. Az is olyan, hogy ha sok tönkre megy, akkor venni kell, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!