Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire fura egy férfi cipő...

Mennyire fura egy férfi cipő egy nőn?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy magas lány vagyok és így a cipőválasztás is nehézkes számomra, ugyanis nem mindig van a méretemben női cipő. Nagyon megtetszett az adidas vs pace egyik cipője (két sötétzöld és közötte egy fekete csík van rajta), de elbizonytalanodtam, mert nem tudom ki mit gondolna, ha ilyen cipő lenne rajtam.

A véleményeket és válaszokat előre is köszönöm! :)

2021. márc. 9. 11:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
89%

20!

Nem, mivel azokon áltlában van rózsaszín, én meg azt nem szeretem. De amelyik mondjuk csak fekete, azt igen. Meg amúgy is, mekkora az esély, hogy férfiben nincs, nőiben meg van a méretemben?

(19)

2021. márc. 10. 11:49
 22/29 anonim ***** válasza:
3%

Aha.. tehát a szín már kizáró ok.

De te is buzdítod a kérdezőt.

Kissé egyoldalu , de én ezen nem lepődök meg.

Az esély meg van rá mindkét oldalon.

2021. márc. 10. 12:02
 23/29 anonim ***** válasza:
79%
Miért? Te fel szoktál venni olyan színt, amit nem szeretsz? Vagy kifestenéd a konyhádat olyan színre? Gondolom nem. Akkor én miért tenném?
2021. márc. 10. 12:06
 24/29 anonim ***** válasza:
3%

Szokták mondani, a kényszer nagy úr.

Állítólag a kérdező is ebben van.

Te még nem voltál ilyen helyzetben?

Inkább mezítláb mintsem rózsaszín csík?

Mindketten tudjuk mi gondod van azzal a színnel.

De persze a kérdezőnek tetszik e az a szín amire mindenki rá akarja beszélni az nem számít csak a méret.

2021. márc. 10. 12:17
 25/29 anonim ***** válasza:
Mostanában nagyon sok cipőt unisexként gyártják, szóval nem lenne ciki ha egy férfi cipőt vennél fel. Amúgy több nő ismerösöm is férfi cipőt hord.
2021. márc. 18. 15:42
 26/29 anonim ***** válasza:
8%
De fordítva már nem uniszex, igaz?
2021. márc. 22. 14:53
 27/29 anonim ***** válasza:
Amúgy igen.
2021. márc. 22. 15:08
 28/29 anonim ***** válasza:
35%

😂😂😂!

Vicces, a nők mindenünket ellopnak, még a végén én fogom kellemetlenül érezni magam amúgy férfi ruhákban, mert azokról is kiderül hogy idővel szintén női darabok lettek..

Eszem megáll.

2021. márc. 23. 07:30
 29/29 A kérdező kommentje:
Több mint egy éve raktam ki ezt a kérdést. Megvettem a cipőt. Senki nem szólt miatta 🤣 Köszönöm azoknak akik bíztattak, eszméletlen kényelmes cipő, csak ajánlani tudom 😉 (mindkét nemnek 😏)
2022. júl. 12. 22:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!