A Dr.Martens Smooth 1490-es, bordó bakancsban van acélbetét ? (10 lyukú)
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék venni, de nem tudom van e benne acélbetét. Ha van, az mindenképpen plusz pont.2021. márc. 9. 00:55
1/5 anonim válasza:
Én még nem találkoztam ilyenfajta bakancsokkal amikbe ne lett volna acélbetét.Azt tudom hogy a Martens-ek nem orrvarrottak,de csak ennyiben különböznek más márkájú bakancsoktól,tehát acél van a Maetens-ekbe is.
3/5 anonim válasza:
Szia, nincsen.
A honlapjukon meg tudod nezni a kulonbozo modelleket, amelyik acelbetetes annak steel-toe van a leirasaban.
Itt van az, amirol kiirtad a kerdesed:
Es itt van peldanak egy acelbetetes:
Ranezesre ugy lehet oket megkulonboztetni legkonnyebben, hogy az acelbetetes modelleknek vastagabb, kerekebb az orruk, mig az acel nelkulieknek jobban elvekonyodik, kicsit finomitva a bakancs megjelenesen ezzel.
4/5 Metionin válasza:
Nincsen, nekem olyan van fehérben.
5/5 anonim válasza:
Nincs, 10sorosból a 1919 és a 8761-esben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!