Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik a legcsajosabb, legcsin...

Melyik a legcsajosabb, legcsinosabb, legtetszetősebb valamint a legminőségibb márka szerintetek?

Figyelt kérdés
Mango, Zara, Orsay, Mohito, Promod, F&F, H&M, C&A, Magenta, Envy?
2021. márc. 8. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
Punk Rave, Killstar
2021. márc. 8. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán a Mango, bár nem mindet ismerem ezek közül.
2021. márc. 8. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:

H&m biztos nem. F&F és C&A határeset, de ez inkább hétköznapi ruhákat árul.

A többi már tényleg csajos és csinos, de attól is függ, hogy találsz-e ott magadnak(az eletvitelednek megfelelő) ruhát. Ha a mohitot írtad, akkor javaslom még a sinsayt, reservedet esetleg croppot és a houset, hátha találsz ott valamit(mindegyik lpp mint a mohito).

Én egyébként ruhát az lpp-n nézek újabban plusz orsay, alsónemű pedig F&F. Magenta is tetszik(+ artz modell) de ezek nem az én hetkoznapjaimhoz valók 😔

2021. márc. 8. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Max&Co, Luisa Cerano, Marc Cain,
2021. márc. 8. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a Mohito és a Reserved nagy kedvenc, szuper csajos és elegáns dolgok vannak kedvező áron. Ezen kívül néha szoktam az Orsayben és a Mangoban is vásárolni.
2021. márc. 9. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Envy!
2021. márc. 9. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!