Milyen cipőt javasolnátok? Mindegyikben fáj a lábam.
2 hét alatt kitaposom még a márkás cipőket is, mert lúdtalpam van... Ráadásul az összes cipő kidörzsöli a lábamat, kényelmetlen, a lábfejem minden területén nyom.
Vettem gyógycipőt. Kegyetlen. 4 hónapja hordom, de csak hetente / kéthetente tudom felvenni, mert csurom vér a lábam tőle... A cipőm talán 8 alkalommal volt rajtam, és mivel világos színű, látszik a belsejében, hogy vérzett a lábam. Kb mintha libát vágtak volna fölötte, az egész sarokrész véres, teljesen beitta, ki sem tudom mosni... Ragasztgattam a sarkamat mindennel, sarokvédő sem óv.
Akármilyen cipőt veszek, rákölthetek 45 ezret is, (annyi egy gyógycipő) fájdalmaim vannak benne. Legutóbb nemcsak a sarkam vérzett, de minkét lábamon majdnem egy 5 forintosnyi nagyságú vízhólyag volt, ami szépen feltépődött...
Csak papucsot tudok hordani, de sárosabb időben elcsúszok benne, nem valami biztonságos...

Jó méretet veszel ?
Ezek tipik olyan dolgok amit leírsz ami akkor fordul elő ha kicsi a cipő a lábadra.
A lúdtalpra vegyél jó minőségű talpbetétet az segíthet

Egyedi gyógycipőt csináltattam... Habba kellett belelépnem, és ilyen beépített talpbetét van benne, azért került közel 50000 forintba...
Nem kicsi és nem is nagy. Az eladó segíteni szokott nekem, és a szüleim is, 3 ember nézi, tanulmányozza melyik a megfelelő számomra. Amikor azon van a sor, hogy sétálni indulok, fél / egy órával később már vérzik a lábam, megesik hogy hólyagos is.
Nem kamuzok, ketteske. Látom, Te nagyon remek megfigyelő vagy, de nem talált, főleg hogy lány vagyok.

A páromnak vmi érzékelős lapon kellett gyalogolni. Azt is kijelezte a monitor, hogy a talpának melyik része, hogyan éri a talajt. Meg ilyenek...
Időpontot kellett kérnie, mert sok a munkája.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!