Miért lettek ennyire olcsók a Nike cipők?
Figyelt kérdés
Már simán lehet venni 15-20 ezer forintért is egész jó Nike cipőket, pár éve meg 25-30 ezer alatt alig talált az ember.2021. márc. 6. 16:42
1/2 anonim válasza:
Szerintem régebben is voltak ilyen "belépő" modellek. Nyilván ezek alap cipők, nagy gyártási darabszámban. De vannak köztük egész jók.
2/2 anonim válasza:
Régebben is lehetett ennyiért venni. Nyilván nem a legmenőbb modelleket, de én mindig 20.000 alatt igyekszem cipőt venni, és mindig vagy Adidast, vagy Niket, vagy valami hasonló kategóriájú márkát veszek, kb már 10 éve.
Csak nem a speckó sneaker boltokban kell keresni, hanem sport boltokban, basic cipőboltokban, online, vagy outletekben.
Minőségre szerintem nem nagy durranások, nem tudom összehasonlítani a márkátlan cipőkkel, mivel olyanom nincs, de nekem ezek fél év hordás után általában lerohadnak már a lábamról, elszakad a bélésük, kilyukad a hálós részük, szóval attól még hogy rajta van a pipa, nem lesz tartós. De nekem ez így pont jó, fél év alatt kb meg is unok egy cipőt. És legalább senki nem néz lesajnálóan, hogy nincs pipám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!