Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért lettek ennyire olcsók a...

Miért lettek ennyire olcsók a Nike cipők?

Figyelt kérdés
Már simán lehet venni 15-20 ezer forintért is egész jó Nike cipőket, pár éve meg 25-30 ezer alatt alig talált az ember.
2021. márc. 6. 16:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem régebben is voltak ilyen "belépő" modellek. Nyilván ezek alap cipők, nagy gyártási darabszámban. De vannak köztük egész jók.
2021. márc. 7. 07:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Régebben is lehetett ennyiért venni. Nyilván nem a legmenőbb modelleket, de én mindig 20.000 alatt igyekszem cipőt venni, és mindig vagy Adidast, vagy Niket, vagy valami hasonló kategóriájú márkát veszek, kb már 10 éve.

Csak nem a speckó sneaker boltokban kell keresni, hanem sport boltokban, basic cipőboltokban, online, vagy outletekben.

Minőségre szerintem nem nagy durranások, nem tudom összehasonlítani a márkátlan cipőkkel, mivel olyanom nincs, de nekem ezek fél év hordás után általában lerohadnak már a lábamról, elszakad a bélésük, kilyukad a hálós részük, szóval attól még hogy rajta van a pipa, nem lesz tartós. De nekem ez így pont jó, fél év alatt kb meg is unok egy cipőt. És legalább senki nem néz lesajnálóan, hogy nincs pipám.

2021. márc. 7. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!