Mi a véleményetek erről a táskáról?
és mivan ha én ezen "éreztem hogy az igazi"?
amúgy már késő, mivel tegnap érkezett meg...*_*
nekem nem tetszik, nem nagyon szeretem a fekete-fehér kockás dolgokat
bocsi
Kb mindenkinek ilyen van, nekem nem tetszik. Egyféle stílusó ruhához lehet csak felvenni, és önmagában sem túl igényes.
Meg mondjuk tudom, hogy mostanában nem trendi egy táskát több évig hozdani, de sztem 2 év múlva rettenetesen ciki lesz (mint ahogy sztem 2-3 éve is az volt), és akkor meg majd vehetsz újat.
Nekem sima egyszerű fekete eastpack-em volt, meg egy színesebb oldaltáskám és 3 évig kitartott mindkettő, mert mindenhez lehetette viselni, ha kicsit nőiesebben öltöztem akkor is még elment, meg ha lazábban, akkor is. Persze az egyetemre már felváltottam őket egy kicsit felnőttesebb darabokkal.
Ebben a városban nem látni szinte senkin ilyet, úgyhogy ezzel nincs problémám.Nameg amúgy is egyféle stílusú ruhát hordok, szóval azzal sincs gond, hogy nem illene hozzá:D
Egyébként úgy gondolom, hogy ha esetleg már "ciki"nek érzem, akkor úgyis nyárimunkás pénzből vennék újat, de azért azt sem bánnám meg hogy ezt megvettem.
Amúgy köszönöm, hogy leírtad a véleményedet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!