Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy adhatnám el a ruháimat a...

Hogy adhatnám el a ruháimat a legkönnyebben?

Figyelt kérdés

Rengeteg ruham van, kevesbe hasznaltak. Kb 200 darab. Tudom nagyon idoigenyes de facebook csoportba fogom meghirdetni, egyesevel fotozva, stb. Kb 500tol 2000 Ftig....

A kerdesem az lenne hogy utana ezeket hogy adjatok fel?

Postan vagy gls? Dobozt nekem kell hozzajuk szereznem?

Fox nem jatszik sajnos mert ahol lakom nincs automata! Legkozelebb 20 kmre van... es kisbaba mellol nem fogok rohangalni oda 😔

Minden tippet szivesen fogadok!

Koszonom 😊

2021. márc. 3. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Személyesen vagy postán. Én csomagoló papírba vagy dobozba tenném (boltokból általában ingyen el lehet hozni).
2021. márc. 3. 17:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Csomagolásról minden esetben neked kell gondoskodni, úgy, hogy a termék ne tudjon sérülni.

Egyeztetni szoktam a vásárlókkal, de én gardrobcsere.hu-n szoktam eladni. Van visszajelzés a profilokon is. Akinél sok pozitívat látok, utánvételesen is feladom. Akinél semmi, csak előre utalás után.

Egyeztetek velük, hogy házhoz menjen-e vagy postán maradó, gls pont stb, ami van. Kiszámolom az árat és ha oké, adatokat cserélünk majd feladom.

Az ár függ mérettől súlytól, hova megy, hogyan megy, hova kéred vissza a pénzt ha utánvételes..

2021. márc. 3. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!