A baratnom egesz telen miniszoknyaban vekony sokszor necc harisnyaban jart. Rovid pufi kabat amibol a dereka kint volt. Sokszor kertem oltozzon melegebben de semmi. Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 08:16
11/13 anonim válasza:
Ha nem fázik, mit izgatod magad? Az én páromnak is kb. csak rövid ruhái vannak, mégse szóltam rá. Sőt, télen is egy szál shortban meg sportmelltartóban jár ki futni, de miért szóljak bele, ha neki ez így jó?
12/13 anonim válasza:
Én nagyon fázós vagyok, de van egy olyan ismerősöm aki pulcsiban jár a mínusz 5 fokban is. Vannak ilyen emberek. SZERINTEM ez illem kérdés. Nyárra való a szoknya, télre a kabát. A kettő együtt nevetséges.
13/13 anonim válasza:
Szerintem vagány csaj jó stílussal. Ha nem fázik és nem lesz beteg, miért ne öltözhetne így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!