Mivel lepjem meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tehát a feleségemet szeretném meg lepni. Ruhára gondoltam. Szereti egyébként a farmer nadragokat kicsit kivagottabb pólókat. De arra gondoltam hogy meg lepném. KB 155 centi magas kicsit kreol bőrű vállig erő sötét barna haja van. Világos barna szeme. Nem tudom milyen színben vegyek neki pólót vagy bármit. Meg kérdezni nem szeretném tőle mert igyis ki van akadva mostanában a meló miatt. Inkább csak meg szeretném lepni.2021. márc. 1. 19:47
1/8 anonim 

válasza:

About Youn nézz szét, igazából a kreol bőréhez minden jól állhat.
2/8 anonim 

válasza:

Így nehéz válaszolni. Mutass róla egy egészalakos aktképet, aztán pontos tanácsot adok.
3/8 anonim 

válasza:

Hát nőket ruhával meglepni,nem egyszerű!Én is többször próbáltam volt ami bejött,volt ami nem.Utoljára egy bőrhatású legginget vettem neki(persze azért mert nekem nagyon bejön)az tetszett neki szerencsére.Próbáld meg te is,hátha sikerül!
4/8 A kérdező kommentje:
Farmernaciba gondolkozom meg piros. A régi piros felsojet most dobta ki mert el szakadt pont 😂🤦♀️
2021. márc. 1. 20:30
5/8 A kérdező kommentje:
Második válaszoló :Nem egy utca lánynak akarok kedveskedni hanem a feleségemnek. El hiszem hogy ki csapnad, a fotóra. De inkább maradj meg magadnak🤣
2021. márc. 1. 20:40
6/8 anonim 

válasza:

Naa, akkor en mindenkepp valami piros felsot vennek, azzal nem fogsz melle loni :D
7/8 A kérdező kommentje:
Már vettem neki. Meg egy sexy bodyt
2021. márc. 6. 00:25
8/8 anonim 

válasza:

Na a body is jó ötlet volt,azt én is vettem már a páromnak.
És tetszett neki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!