Ki miben utazik hazafelé strandolás után?
Múltkor beszéltem egy ismerősömmel és teljesen fennakadt azon hogy nyáron strandolás után nem veszek fel melltartót csak egy lenge ruhát és úgy jövök haza. Szerinte ez nagyon közönséges. Tényleg az lenne? Én gyerekkoromból úgy szoktam meg, hogy eleve fürdőruhába öltözünk otthon, arra veszünk fel valami lenge ruhát és úgy megyünk le. Strandolás végén még csak a ruhát vesszük vissza, de nem viszünk külön alsóneműt. Mai napig így szoktam (bugyit nyilván azért viszek), nem éreztem eddig, hogy ezzel baj lenne.
Lány vagyok.
Ha utána megyünk még valahova, például várost nézni, akkor teljesen átöltözök utcai ruhába (beleértve tiszta fehérneműt), de ha haza/szállásra, akkor a fürdőruhára ráveszek egy strandruhát és úgy megyek.
Én sosem éreztem, hogy ezzel probléma lenne.
L
Helyzetfüggő.
Ha sétálva megyünk vissza a szállásra, akkor a fürdőruhára ráveszek egy laza nyári vagy strandruhát, de volt, hogy olyan közel voltunk, hogy csak egy törülközőt terítettem a vállamra és úgy mentünk vissza.
Ha utána van valamilyen program (városnézés, látványosság, bármi) vagy vonattal megyünk, akkor teljesen átöltözök és ilyen komplett váltószettet viszek.
Ha autóval megyünk, akkor a fürdőruhára ráveszek egy laza pólót, és az ülésre terítek egy törülközőt. Ha én vezetek, akkor papucs helyett zokni és vastagabb talpú cipőt veszek még fel.
Szerintem semmi probléma azzal, ahogy te csinálod, főleg, hogy az emberek 95%-a úgyis rögtön lezuhanyzik a szállásán.
24/L
Attol fugg, ha pl nyaralunk egy uduloovezetben kozel van a szallas a strandhoz, akkor hazamegyek bikiniben :D vagy max alura felkapok egy shortot.
Ha kocsival vagyunk, akkor vagy a felso ketto variacio, vagy amit te irtal, vagy olykor ha vizes a bugyim es nem hoztam masikat, akkor csak a pamut gagya van rajtam¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/¯
Ha viszont a varosi strandra megyunk hazafele meg setalunk, akkor ugy megyek, ahogy te.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!