Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki miben utazik hazafelé...

Ki miben utazik hazafelé strandolás után?

Figyelt kérdés

Múltkor beszéltem egy ismerősömmel és teljesen fennakadt azon hogy nyáron strandolás után nem veszek fel melltartót csak egy lenge ruhát és úgy jövök haza. Szerinte ez nagyon közönséges. Tényleg az lenne? Én gyerekkoromból úgy szoktam meg, hogy eleve fürdőruhába öltözünk otthon, arra veszünk fel valami lenge ruhát és úgy megyünk le. Strandolás végén még csak a ruhát vesszük vissza, de nem viszünk külön alsóneműt. Mai napig így szoktam (bugyit nyilván azért viszek), nem éreztem eddig, hogy ezzel baj lenne.

Lány vagyok.

2021. márc. 1. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha kozelben van a strand vagy esetleg autoval megyunk akkor mi is igy csinaljuk. Bugyit viszek, melltartot nem mindig.
2021. márc. 1. 18:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha utána megyünk még valahova, például várost nézni, akkor teljesen átöltözök utcai ruhába (beleértve tiszta fehérneműt), de ha haza/szállásra, akkor a fürdőruhára ráveszek egy strandruhát és úgy megyek.

Én sosem éreztem, hogy ezzel probléma lenne.

L

2021. márc. 1. 18:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát én annyit szoktam, hogy (vizes) fürdőruha le, bugyi és sima ruha fel, akkor is ha pl vonattal megyünk haza.
2021. márc. 1. 18:26
 4/10 anonim válasza:
100%
Attól függ. Ha Balatonon töltök pár napot, strand után simán megyek fürdőruhában haza. Vagy csak egy rövidnadrágot veszek fel. Ha nem látszik át a ruha, én sem tartom szükségesnek külön alsóneműt venni. Otthon úgyis egyből tusol az ember, strand után.
2021. márc. 1. 18:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Helyzetfüggő.

Ha sétálva megyünk vissza a szállásra, akkor a fürdőruhára ráveszek egy laza nyári vagy strandruhát, de volt, hogy olyan közel voltunk, hogy csak egy törülközőt terítettem a vállamra és úgy mentünk vissza.

Ha utána van valamilyen program (városnézés, látványosság, bármi) vagy vonattal megyünk, akkor teljesen átöltözök és ilyen komplett váltószettet viszek.

Ha autóval megyünk, akkor a fürdőruhára ráveszek egy laza pólót, és az ülésre terítek egy törülközőt. Ha én vezetek, akkor papucs helyett zokni és vastagabb talpú cipőt veszek még fel.

Szerintem semmi probléma azzal, ahogy te csinálod, főleg, hogy az emberek 95%-a úgyis rögtön lezuhanyzik a szállásán.

24/L

2021. márc. 1. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Én vagy vittem magammal tiszta tiszta gatyát (a nadrág kidörzsölt volna ott mindent), vagy csak simán hazasétáltam a fürdőgatyában.
2021. márc. 1. 18:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi is mindig a fürdőruhában megyünk el, de viszünk váltó fehérneműt és abban jövünk haza.
2021. márc. 1. 19:59
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Én ki szoktam utána öltözni. Blúzba, szoknyába általában.
2021. márc. 2. 11:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Attol fugg, ha pl nyaralunk egy uduloovezetben kozel van a szallas a strandhoz, akkor hazamegyek bikiniben :D vagy max alura felkapok egy shortot.

Ha kocsival vagyunk, akkor vagy a felso ketto variacio, vagy amit te irtal, vagy olykor ha vizes a bugyim es nem hoztam masikat, akkor csak a pamut gagya van rajtam¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/¯

Ha viszont a varosi strandra megyunk hazafele meg setalunk, akkor ugy megyek, ahogy te.

2021. márc. 5. 09:27
 10/10 anonim válasza:
Fiú vagyok,de én is válaszolok🤷‍♂️ én általában ha csak a szállásig kéne sétáljak köpenyt vennék,de én kb mindíg fürdőruhában megyek,mert lakókocsival megyünk,az meg egy köpésnyire van. Ha várost megyünk nézni,akkor ha meleg van csak egy papucsot veszek és egy rövidnadrág/blúz kombót,ha pedig hidegebb van akkor normál csipőt veszek. Amúgy elég megszokott hogy nem vesznek az emberek fürdés után más melltartót,családomban is van ilyen
2021. márc. 12. 07:42

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!