Fiùk! mit gondoltok a light academia és/vagy dark academia stílusról (aesthetic-röl) egy lányon?
2021. márc. 1. 17:31
2/9 anonim válasza:
Nekem valamiért a Harry Potter jutott eszembe. Vagy ilyen nagyon angol hivatalos stílus.
3/9 anonim válasza:
Lepontozhatsz, akkor is tomboy az a két kép.
4/9 anonim válasza:
Alapvetően jóváhagyom, de az első kép alapból is borzalmas, ezzel a meggörnyedt tartással meg aztán végképp.
5/9 anonim válasza:
3!
A tomboy az homokos, ezek pedig női ruhák.
Nekem főleg a második kép tetszik nagyon.
F.45
7/9 anonim válasza:
A dark academia sokkal jobban tetszik. Szeretem az ilyen hangulatú képeket és kicsit “Harry Potteres”, régi angolszász iskolai öltözéket, habár magamon utálom a barna szín minden árnyalatát.
9/9 anonim válasza:
Én lány vagyok, de azt hittem, csak nekem tűnik Harry Potteresnek. :D Nagyon nagy HP rajongó vagyok, és jópár éve imádom ezt a hangulatot/stílust, mindig hasonló hangulatú filmeket, könyveket kerestem, és arról ábrándoztam, milyen jó lehet már így élni, ilyen stílusban. :D
Aztán nemrég divatba jött a light/dark academia, és GŐZÖM SINCS, honnan indult ez vagy miért, de nagyon örülök neki. 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!