Mennyit adtok ki max. ruhákért, kategóriára bontva?
Póló
Alsónemű
Pulcsi
Téli kabát
Tavaszi/őszi kabát
farmernadrág
Cipő
"nem bántásból, de nekem te olyan benyomását kelted, aki többnek akar látszani.. "
Nem akarok én többnek látszani, de egyet mondj meg:
Minek vegyek drága alsóneműt vagy drága zoknit?
Nekem teljesen nevetséges hogy a korombeliek egy 5000forintos gatyával menőznek, hogy úgy húzzák fel hogy kilátszódjon a nadrág felett, nekem ez nevetséges.
Ami a farmert illeti, nem tetszik a nagy márkák kínálata, mert csak regular fit farmerok vannak álltalában, nekem azok nem jönnek be 20 évesen. :D
Szerintem kb az összes nagy márkának van slim/skinny fitje. Sőt.
Az 5000res alsógatyával egyetértek, bár ha packban veszi az ember, úgy olcsóbbra jön ki.
Rendszeresen járok vásárolni de eddig egyszer sem tetszett meg egy márkás farmer sem.
Lehet megkövezni, de én a szaggatott, superskinny farmerokat szeretem. Ha bemegyek a bershkába kb 5 perc alatt tudok is találni egy számomra megfelelőt.
Ami a póló-pulcsikat illeti, az hogy van sok márkás, drága ilyen darabom, az nem jelenti azt hogy evvel felvágni akarok, mert néha szoktam venni egész olcsó darabokat is noname márkáktól.
Bár az kétségtelen hogy a márkásakat jobban preferálom.
Én megértem, meg a mai árakkal számolva kb egy c&a-s sima póló 4ezer forint már.
Na igen, szaggatott skinnyt nem láttam még nagyon levisből :D
Hát ja, fast fashion, erre vannak kitalálva ezek, megveszem, kiszórod 1 év múlva.
Póló/felsők: 15.000 Ft
Alsónemű: 3000 Ft
Téli kabát: 50.000 Ft
Tavaszi/őszi kabát: 45.000 Ft
Farmer: 12.000 Ft
Pulóver: 9000 Ft
Cipő: 45.000 Ft
Póló: 10€-35€
Ing: legdrágább ingem 100€ de van sok saját márkás ami akciósan 20€-30€ de ritkán járok ingben
Ruha: átlagban 50€ de maximum 100€
Alsónemű: 10-40€ közötti összeg Triumph, Sloggi, Palmers
Pulcsi: 100€ a legdrágább 300€-ról leárazva, de általában 25€-50€ között leárazva szoktam pulcsit vagy felsőt vásárolni. Télen főleg gyapjút, átmeneti időszakban pamutot.
Téli kabát : 450€ volt leárazva a legdrágább de évek óta használom
Tavaszi/őszi kabát : leárazva maximum 150€, de régi álmom egy igazán szép bőrkabát ami ennek a sokszorosa
farmernadrág : maximum 100€ de leginkább 50€-70€ között akciósan
Cipő: a 2 legdrágább amit eddig vettem 250€/90.000 forint és 75.000 forintba került de mind a kettő téli cipő. Van néhány olyan cipő ami tetszik és megvásárolnám 300€-600€ ársávban, de jelenleg ez nem fér bele anyagilag
Táska: 250€ eddig legdrágább 600€ volt leárazva, de nagyon megbántam ezt. A többi 30€-70€ illetve van egy 150€ táskám amit 4 éve hordok. Ami igazi álmom az egy designer darab, de azok jóval 1000€ felett vannak árban.
29/n
Póló: 2-3k, ha nagyon megtetszik, akkor esetleg 6-8k is (de ez nagyon ritka)
Alsónemű: egy bugyiért a lélektani határ nálam olyan 1,5k darabja, kivételes esetben lehet 2-3k max
Pulcsi: 6-7k max
Téli kabát: 25-30k, bár idén vettem egy 40k-s gyapjúkabátot, de életemben először és még sokáig nem fogok ennyiért
Tavaszi/őszi kabát: 15k
farmernadrág: 7k
Cipő: 20-25k
Póló: 10.000 - 15.000
Alsónemű: 3.000 - 4.000
Pulcsi: 10.000 - 15.000
Téli kabát: 25.000 - 30.000
Tavaszi/őszi kabát: 20.000
farmernadrág: 15.000
Cipő: 20.000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!