Helpme! Nagyon unom mar a kulsomet ?

én nem vagyok oda az oldalra fésült hajert, de ez hajtol is fugg azert. Eloszor is, egyenes, gondor vagy hullamos a hajad? es milyen hosszu kb?
Milyen a mostani stilusod kb? miket hordasz?

"Farmer sima pulcsi. Vagy melegito pulcsi kombo, valami ilyen egyszeru"
Az nem stílus. Csak méteráruba tekered magad, hogy ne meztelenül járj.
Tipp, kicsit olvass utána a férfi divatnak, keress inspirációt. A kortárs mellett ne hanyagold el a klasszikust sem. Amire 50-100 év után is azt mondják, hogy alapszabály vagy alap darab, a jólöltözöttség jele, az nem véletlenül az. Tanuld meg, kísérletezd ki, hogyan öltözz az alkatodhoz illően, mit akarsz kihangsúlyozni és miről akarod elterelni a figyelmet. Ne félj a színektől sem, például mítosz, hogy ha feketébe öltözöl, azzal automatikusan elegáns(abb) vagy. Ritkán van így.
Emellett nem csak arra nem árt oda figyelni, mit feszel fel, hanem arra is, mire veszed fel. Nem tudom hány éves vagy, de elég könnyűnek tűnsz ehhez a magassághoz. Sportolj valamit, ha sok tömeget nem is nyersz csak izomdefiníciót, már akkor minden sokkal jobban fog állni rajtad. Emellett a sport jó hatással van az önbizalomra, ami kisugárzik a megjelenésre.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!