A stílusos öltözködés drága?
Nem! Sőt, az lenne a legjobb, ha olyanokat vennél fel, amik egyszerűen tetszenek, a többiekre pedig továbbra se érdekeljenek, ha megszólnak. Ne akarj stílusokhoz ragaszkodni, semmi értelme, csak így leírni.. úgyis azt fogod venni, ami tetszik, és kész. NewYorkerben pölö múltkor 1500Ft-ba kerültek a pólók, volt 2000-ért is, tehát ott tudsz bőven válogatni, elég jó árért és minőségben (legalábbis nekem eddig nem volt velük gond, pedig van egy pár, nem egy-két hónapos).
Egyébként elmész, körülnézel, rájössz mi mennyibe kerül, aztán hajrá!
menj be sok boltba, és mindig az akciós részt nézd meg :D én is ezalapján vásárolok. new yorkerben sikerült kb 12ezer helyett kb 6 ezerért megvenni (nem Magyarországon vettem, kb ennyi lehet átváltva)
van h&m felsőm, sima, egyszerű felső, ~1500 forintért.
ausztriában érdemes körülnézni ;) sokkal nagyobb és több leárazás van
én is a new yorkert mondon, ott vannak a legjobb cuccok már egy márkás felsőt megkapsz 2000-ért ami olyan is hogy majdnem megszólal-én is onnan vettem most egy fölsöt és nagyon sokan dícsérték h milyen jól néz ki, de persze vannak olcsóbbak is csak körül kell nézni, és az akciókat sem szabad kihagyni!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!