Varronok !linkelek egy ruhat egy ilyet kb mennyiert csinalnak meg?
2021. febr. 26. 17:20
1/3 anonim válasza:
A szteccs szatén métere kb 2000 Ft, kell belőle 2 méter, az 4000 Ft. A szalag a hátán nem nagy tétel, ha kalapgumit találtok a ruhával azonos színben, akkor max 1000 Ftból megvan. Más anyagszükséglet nem látszik a ruhán, maximum valami bélés, az szintén 2-3000 Ft.
A varrónő bérezése nagyon erősen eltér, van aki tízszer annyiért dolgozik mint más. De összességében én azt gondolom, hogy próbára állítással együtt maximum 5-6 óra alatt megvan, tehát százezreket nem fog elkérni.
Ha tippelnem kéne egy összeget, szerintem ahol én élek ott kb 25.000 Ftból lenne meg, de mint mondtam, ez varrónője válogatja.
2/3 anonim válasza:
Ilyen ruhát csináltattam a nyáron esküvőre. 1500.-ftvolt az anyag métere. 4500.-ft volt az anyag(Ebből készített a varrónő szalagot is,kicsit vastagabb volt, mint a linkelt ruháé), gumizsinór ha jól emlékszem 80 forint volt métere, én 2 métert vettem belőle. 5000.-ftért varrta meg a varrónőm. Durván 10ezerből megvolt. :) Annyi, hogy én az alját bal combközéptől jobbra lefele féloldalasan levágattam. Brutál jól néz ki :D
3/3 A kérdező kommentje:
koszonom en is eskuvore szeretnem.2.melyik varosba csinaltattad?
2021. febr. 27. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!