Más is jár így a magas derekú skinny farmerekkel?
Bővebben lennt.
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy a szára, lábszár meg a combrészen is, eléggé szűk, teljesen jó. Viszont a dereka kicsit bővebb, nem esik ugyan le, de azért menet közben húzgálni kell visszafelé. Az övet annyira nem szeretem, mert leülve kényelmetlen, nyom. Az meg már csak a hab a tortán, amikor a fenékvonalon van egy kis plusz anyag, mert úgy kinyúlt.
A márkától vonatkoztassunk el, sokat próbáltam már mindegyik ilyen.
Más is van így, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Én is rendszeresen ezzel küzdök. Nagyon nehezen találok olyan farmert, ami mindenhol úgy áll, ahogy annak kell, pedig egyáltalán nem aránytalan az alakom.
2021. febr. 26. 08:52
2/8 anonim válasza:
Nekem is ez van, széles csípő, keskeny derék, sehogy se jó 😑
2021. febr. 26. 12:36
3/8 anonim válasza:
Én is ezzel szenvedek. Szinte mindig csalódottan térek haza egy ruhavásárlásból, mert nem úgy állnak, ahogyan kellene. Nekem vékony a combom, de még ezek a "skinny" típusú farmerek is hülyén állnak combnál.
Hiába a keskeny derék, széles csípő, ezeket a nadrágokat nem tudom, kikre szabták. 😃
Én komolyan elgondolkodtam azon, hogy inkább szoknyára váltok.
2021. febr. 26. 14:01
4/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére divatba jött az egyenes szárú és bőszárú nadrág. Lehet az jobb és kényelmesebb lesz.
2021. febr. 26. 14:08
5/8 Metionin válasza:
Nekem is van ilyen problémám, a lábam izmos, a csípőm keskeny de a derekam meg extra keskeny, szóval ami derék-csípő vonalon okés, az nem jön fel a lábamra. A sztreccs verziókat szeretem mert az jó mindenhol, azt a méretet veszem ami nem kinyúlva jó a derekamra és akkor kinyúlva meg a lábamra is jó lesz.
2021. febr. 26. 15:11
6/8 anonim válasza:
Xd akkor vesztek csípő farmer okat.nem kell ennyit hisztizni a magas derekú nadrágok miatt
2021. febr. 26. 19:08
7/8 anonim válasza:
#6 vennék, ha lenne normális szabású...
2021. febr. 26. 19:46
8/8 anonim válasza:
Én ezért veszek normál derekú super skinnyt. Azzal semmi probléma nincsen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!