Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a velemenyetek errol a...

Mi a velemenyetek errol a taskarol?

Figyelt kérdés

Meger ennyit?

[link]

2021. febr. 25. 18:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ne befolyásoljon a véleményem, ha tetszik, vedd meg, de én biztosan nem vennék ilyet, az iskolában jártunk hasonlókkal tesiórára, engem túlságosan arra emlékeztet, nem mennék ki ilyennel az utcára. Szerintem nem is túl kényelmes az a pánt, ha egyeszer kicsit jobban megpakolod lehet, hogy bevág. Az a macbook nem tudom, belefér-e rendesen úgy, hogy össze is lehessen húzni a tetejét, vagy ha mással pakolod tele és kicsi rés marad felül és elkezd esni, jól befolyik. Amúgy sem tűnik túl praktikusnak, menet közben szerintem macerás belőle kiszedni dolgokat, mivel összehúzódik, ha nem támasztod le, ha leállítod, akkor meg felborul. Az meg még külön átverés, hogy nagybetűkkel kiírják, hogy leather, aztán alul meg apró betűvel, hogy nem az. Hasonló áron már tök jó normális pántokkal felszerelt hátizsákokat is lehet kapni.
2021. febr. 25. 21:06
 12/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolso!

Kuldesz egy linkez arrol a szupi taskarol?

Erdekelne

2021. febr. 25. 22:11
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem jól néz ki, ha a stílusom lenne, én kiadnék érte ennyit.
2021. febr. 25. 22:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mik tetszenek neked, de ez 2 perc keresés után például hasonló árú, van rendes pántja és nem esik bele az eső. [link]
2021. febr. 25. 22:50
 15/19 A kérdező kommentje:

Hatarozottan nem csunya.

Koszonom a velemnyed.

Kedves 13!

Neked is :)

2021. febr. 25. 23:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Frankó
2021. febr. 26. 05:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik de draga
2021. márc. 3. 12:11
 18/19 A kérdező kommentje:

Megrendeltem vegul.

Draga, draga, de nekem tetszik.

Remelem evekig jo lesz.

2021. márc. 5. 20:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik, de ha neked tetszik, és van rá pénzed ennyi a lényeg.
2021. márc. 10. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!