Horgolt kardigánok, topok, pulcsik?
Figyelt kérdés
Szenvedélyem lett a horgolás, de sajnos olyat is megcsináltam, amit a későbbiekben fel sem vettem. Ti mennyiért vennétek meg egy horgolt kardigánt? És topot?2021. febr. 24. 10:28
1/8 anonim válasza:
Amíg nem lesz újra trend, én nem adnék érte semennyit.
2/8 anonim válasza:
Én is horgolok,de nagyon lehet ezeket annyiért eladni, hogy megérje. Jótékonysági licitbe tettem már fel, ott volt ami kettőért, de volt ami majdnem húszezerért ment el... mondjuk szerintem egy kategória volt a két mellény :D
4/8 anonim válasza:
Igazábol semennyit. Egyrészt, nem szeretem a kötött dolgokat, masrészt meg... méret???
6/8 anonim válasza:
Hmm, ezek álalában időigényes dolgok, szóval kérd el értük az árukat. Számold ki hány óramelód van benne, és mi az anyagár.
Pl etsyn, meshkán biztos lesz aki ilyesmit szeretne.
Miért nem vetted fel, a méret a fura, vagy az anyaga rossz?
7/8 anonim válasza:
Nyilván van egy réteg, akinek nem stílusa, de nekem pl van több horgolt cucc a szekrényemben.
8/8 anonim válasza:
Én is a kézműves oldalakat javaslom, esetleg Raverly - ott jó a közösség, talán tudnak tippeket adni, hogyan, mennyiért hirdess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!