Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a jó egy bokacsizmában?

Mi a jó egy bokacsizmában?

Figyelt kérdés
Akár lapos vagy nem lapos talpúra gondolok itt. Sem nem kényelmesebb sem nem melegebb mint egy vastagabb sportcipő. Ezért nem értem kb akkor a divatozáson és a kényelmetlenségen kívül mi értelme van.

2021. febr. 23. 14:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
9-es wazze, zokni nem derogál, de azért helyette felveszed ezt a lábbeliként értelmezhetetlen izét, ami ugyanúgy takar ott, de mégis jobban bejár a szél.
2021. febr. 24. 19:27
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
#11, nem értem mi a problémád, NEKEM kényelmes és tetszik, és mivel az volt a kérdés, hogy miért jó, leírtam hogy SZÁMOMRA miért jó. Megértem, ha neked vagy a kérdezőnek vagy bárki másnak nem tetszik vagy éppen kényelmetlen, nem akarok meggyőzni senkit, hogy hordjon ő is bokacsizmát, de nem értem, hogy téged miért zavar, ha én azt hordok.
2021. febr. 25. 11:56
 13/23 anonim ***** válasza:
50%
11-es szerinted a bokacsizma alá nem kell zokni vagy mi ? És miért fújna be a szél? Ugyanolyan zárt lábbeli mint bármelyik másik.
2021. febr. 25. 13:41
 14/23 anonim ***** válasza:
44%

[link]

[link]

Most ezek miért lennének kevésbé hatékonyak mint pl egy bakancs ?

Mert nincs benne fűző?

Az ennél alacsonyabb szárú bokacsizmákat (ami általában magasított sarkú) egyértelműen hosszú szárú nadrággal hordják télen. Kizárt, hogy oda bármi is befújjon.

2021. febr. 25. 13:47
 15/23 anonim ***** válasza:
43%
Senki nem mondta, hogy nőiről beszélünk.
2021. febr. 25. 14:47
 16/23 A kérdező kommentje:
14-es, de lehet igen, simán hidegebb, mint egy bakancs. Jó a talpa pont vastag, de nagyon sok bokacsizmáról ez sem mondható el. Max csak harisnyával együtt vehető fel télen különben szétfagysz benne.
2021. febr. 25. 15:05
 17/23 anonim ***** válasza:

A második linkelt képen lévő csizma van férfiban is és szerintem elegáns.

#16 dehogy fagysz szét. Az enyémben tél vége, tavasz eleje körül már izzad a lábam.

2021. febr. 25. 15:20
 18/23 anonim ***** válasza:

A második linken szereplő lábbeli ugyan mitől női??

Mert épp nőn látjuk?

Semmi nőiesség nincs benne.

2021. febr. 26. 07:04
 19/23 anonim ***** válasza:
Na most képzeljünk el egy ilyen ún. bokacsizmákat férfin rövid nadrággal.
2021. febr. 26. 09:04
 20/23 anonim ***** válasza:
Miért a férfiaknak nincs hosszú nadráguk ? Nyilván nem nyáron hordják sorttal.
2021. febr. 28. 01:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!