Férfiak, hány db nadrágotok van?
Miféle hóbort?
Az alsóneműt, zoknit, pólót naponta cseréljük, nadrágot is cserélni kell.
Nem egész nap bennt ülök hogy abban presvedjek egy hétig.
Egyébként, ha te azt mondod h 2 hétig hordod a farmert, akkor időközben vissza is teszed a tiszta ruhák közé, vagy 14 napon át azt hordod mindenhová?
Mindkét verzió ultragáz xddd
Van 2 fekete farmerom, 6 sima kék farmerom, 2 sötét farmer, 3 terepmintás, 1 sötétkék szövet, 1 barnás szövet, 2 nike melegítő, 2 jordan melegítő, 1 adidas melegítő, 2 newyorkeres melegítő. Ezek közül 3at hordok melóba a többi utcai, a szöveteket inkább eseményekre hordom, mint esküvő és hasonlók.
25/F
Nem edzek bennük.
Sűrűn megyek étterembe, kávézóba, ott étel/füst szagú lesz a ruha.
De ha nem is megyek, akkor is undorítónak tartanám 2 hétig ugyanazt hordani.
Egyrészt egy utolsó csórónak tartanának ha 2 hétig ugyanaz a farmer lenne rajtam, illetve én is unom már második nap ugyanazt a ruházatot magamon.
Értem. Bár mostanában nem nagyon mehetsz étterembe kávézóba, de az igaz, hogy brutál módon átveszi a kajaszagot a ruha, ha főz az ember, ha csak kajálsz egy étteremben azt nem tudom.
Én lényegében csak hétvégén hordok normális utcai ruhát, mert melóba melós ruhát hordok, talán ezért csodálkozok rajta. Na mindegy, veszek még 1 farmert, így lesz 3.. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!