34-es méretű menyasszonyi ruhából kevés van a szalonokba vagy mennyire szépen tudják bevenni?
Figyelt kérdés
Jövőre lesz az esküvőnk. Azonban kicsit aggódom, eddig két szalonban voltam, de hatalmas ruhákat árulnak. Mellben 4x akkora kellene bele, mint nekem van, derékban is szerintem kb. -10 centi kellene.
Néha szoktam látni azonban, hogy esküvői facebook csoportban tesznek fel ruhákról fotókat amiket szalonba vettek és azok között van 34-es. De ők akkor hol vették ezeket. Azonban olyan nagyon nem láttam olyat ami tetszene a face csoportokban.
Én eddig ugyancsak 2 szalonban voltam, de ott mondta a nő, hogy ezek ilyenek. Főleg 38,40-es méretek a ruháik és mondta, hogy azért 34-esre nehéz alakítani őket..
2021. febr. 17. 16:01
1/4 anonim 

válasza:

Ne bérelj, hanem vegyél, akkor újat varrnak a méretedre.
2/4 Metionin 

válasza:

Nagyon kevés ilyen ruha van, egy barátném anno elcipelt ilyen nyílt napokra ahol lehetett ruhákat nézegetni, sehol sem tudtam volna felpróbálni egy ruhát sem mert xs méretem van (ami ugye 32-34 ruhadarabtól függően) és minden ruha 2x akkora volt mint én. Nagyobb darab nőkből van a legtöbb, értelemszerűen rájuk méretezik a ruhákat is, a kicsiknek meg marad a varratás meg az újonnan vett ruha.
3/4 anonim 

válasza:

Nem is értem miért ne lenne.
Ajánlanám egyébként ha közel van hozzád Budapest vagy Cegléd, Héjja esküvői ruhaszalont.
4/4 anonim 

válasza:

Én egy kis körúti szalonban voltam néhány éve, igaz, szalagavató ruhát próbálni, de ott voltak kitéve az esküvőiek is és nagyon sok kis ruha volt (150 cm/46-47 kg vagyok, szóval nem valami nagytermetű). Jó néhányat felpróbáltam és mindegyik jó volt rám szélességben, elvileg azok 36-osak voltak. A hosszát meg fel lehet varratni, ha az lenne a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!